Thursday, December 16, 2010

bengong -_____-


haisshh  -______- happy kot ainie  :D tapi mungkin alasan die macam  tak munasabah je kot :P
tapi bagyy aku biase jeahh :) tyme tengok jea name die kat chat facebook aku && die cakap  "hye"
adoihh , muke aq yang tengah comel comel  terus bertambah tambah lagi kecomelan aku. hahaha :D
poyo jea kot :D  *apa itu poyo ? haha. rindu pulak nak tengok cerita tuhh :P && rindu pulak nak story story lagi dengan member aq yg sangat memahami aku dalam bab bab bende takberfaedah nieh , hahaha. name manusia itu nur raihana nadhrah bt rizal. jangan marah yaaa raihana ? hahaha.. kejap kejap , aku sebenarnye nk story pasal ape ha ? haha :) pape je laah , yang aku tahu ainie aku happy :) hahaha

p/s : macam bodoh jea aku punye story ainiee . haha.

2 comments:

  1. haha aww my name was shoutout by putree lah aduhh ! suka nya hehe :D yeah rindu cita tu :D

    ReplyDelete
  2. biler laah nak ade die punye sambungan ekk ? :'(

    ReplyDelete