Monday, December 20, 2010

prepaid :(

whooaa :( habis prepaid aq text dengan 4 makhluk iaitu iqbal && yasmin && yg lagi due tu bia aq je lahh tahu :P hahaha. prepaid aq dari rm5 tinggal bape sen jea , haiihh :(  hahahha , tapi tape tape berbaloi gak text dengan makhluk niee :) hahaha , tapi sape nak top up kann aq nanti ?  -_______________-  tape tape nanti memandai laah aq nak pujuk my lovely mom :) hahaha , tu pun kalau mood die okay :P && sekarang niehh , aq takde mase nak delete mcg kat  hp aq :( terlalu byk , kalau ade mase nanti aq buang laah  sikit sikit :( kalau  RAJIN , hahaha .  aq taktahu ape masalah aq post mende niehh :( hahaha , da sah bengong  :P byebye ^^

No comments:

Post a Comment