Sunday, April 17, 2011

NEVER SAY NEVER

comel kann dye neh ? kan kan ? hihi , dye nak datang country aku wehh  &&  nanti adea movie dye ! movie dye daah kelua pun , orang kate best :) waktu aku denga dye neh nak dtg country aku :P  aku tadek lahh beria-ia sangat nak pegi tengok concert dye ,  movie 3D dye nehh , kirenye takde laah terdesak sangat nak pegi sampai demam-2 sume mengarut nie laah :D tapi , bapea hary nehh , asek kelua muke dye jea kat television && asek kelua suare dye kat radio :) semalam kat channel 702 kelua dye lagi , dye pegi jalan-2 dgn budak-2 pompuan , makan same-2 naek kete limousine , budak-2 pompuan tuh pegi tengok justin bieber buat latihan , sumpa jealous gilehh :'(  && pagi tadi kelua lagi muke comel dye neh kat 8tv  , woahhh , memang nak menanges laah enn tak dapadd nak pegyy concert dye . kau tahu takk , lepas aku tengok dye kat tv tadi , sempat pulak aku berangan , aku  nieh girlfriend dye --' hihi , * berangan jea , tape kann ? tape-2 concert tak dapad pegi , pegi tengok movie dye pun jadi laah :D tapi , dye comel sangat tyme kanak-2 . hahha . okayokay , gtg ! byebye <3 

No comments:

Post a Comment