Wednesday, April 20, 2011

S O R R Y :)))

wehh , sorry laah ? sorry laah ! sorry lah wehh ! ta denga kea ? hihi :))) 
duhh , aku nak buat-2 touching pun takboleh kea ? lagipun kau pun menggedik jugak ! buat aku bengang tu sape suroh ? haihh -.-  janganlaah macam nehh ! aku tanak laah kawan kau lagi , kalau ko  nak tersentuh berbagai nieh.  tak gentle mane pun kau touching dengan aku :P  tapayah laah teros offline buat aku serba salah pulak kat kau , padahal , aku ta buat apea pun -______- jangan lahh cam nehh bang . haha. ta manis laah muke awak kalau asyik touching jea :P hahahhahah . *dah-2 lah puthree , geli pulak denga ayat-2 kau :P okayokay , serious kejap , "wehh mangkuk ! sorry laah . kite kawan kay ?? :)) smile laah siked wehh ! hihi , daah macam orang gile lah pulak . wek :P byebye <3

No comments:

Post a Comment