Tuesday, April 19, 2011

saket bertambah-tambah :(

alaahhh :(  kenape makin teruk ehhh aku batuk  && ta berhenti-henti nak nak bersin . penaad laah ! daah macam orang ape ohh , bawak tisu kemane-mane saye pergi :P hihi .  hingus banyak sangat laah kate kenn ? . ngeee :DDDD  yangg penting aku bukan pengotor kay ? haha , aku busan laah duduk kat umah nieh ! nak pegi skolah ! tapi ta larat sangat laah nak bangun ! cam bangang jea -.- daah cube larat kan , tapii  tetap tidak mampu     *sakai sekejap .  nak maen game itGIRL pun daah ta larat -_________-  asyik kalah jea  dgn orang laen , mane tak nye , aku punye hot paling tinggi baru 359 , dye punye hot daah sampai 495 ! memang  confirm kalah lah . tapayah nak try showdown , memang tahu kalah ! hahaha . mule laah aku nak bebel nieh :P sesape yangg maen game tuh  faham laah apea aku bebel tadi . yangg ta maen , buad buad faham je laah :)) tuka topic jap , aku daah berjaye menyiapkan presentation yangg menyakitkan otak aku nak fikir :) walaupun ta seberape , tapi okay laah tuh . cukup syarat . esok aku kene bentangkan :)))
okay laah , penad laah type penjang-2 niehh . byebye :*

No comments:

Post a Comment