Friday, May 13, 2011

i loikee .

heyyaa dear blogger :) hari ini saya sangat bosan sekali . haha, bangang  -________-  okayokay, tengah boring-2 nieh , aku onn laah facebook . tengok-2 apea yang dah berita baru kat facebook . tibe tibe aku terbace seorang hamba ALLAH punye status , lepas aku bace , aku tatau kenape . aku suke sangat statement dye yangg berbunyi :
Wahai wanita, wujud kah lelaki yg tertawa apabila kamu (wanita) memakai pakaian yg menutup aurat? Kalau ada lelaki macam tu, itu bukan manusia. itu manusia yg bertopengkan shaitan. Yang sengaja menghasut kamu para muslimah supaya mendedah aurat. Nauzubillah
 *serious aku cakap , aku suke gilergiler status orang itu :) mmm , okaylahh bye. nak study pulak , exam daah nak dekat -.- tak suke ! kbaii .

No comments:

Post a Comment