Monday, June 6, 2011

new look :)

hyeee awak :)
mm , sebenarnye tadek mende yangg menarik pun aku nak post :P okayokay,  mm , semlam hari ape ek ? japjap , haaa ! hari sabtu malam tuh , aku text dgn kawan aku , tengah-2 type message , aku tengok jam && jam telah menunjukkan pukul 1:01 am , mule-2 aku engat enn jam tuh rosak , then , aku pun bangun cek sume jam kat dalam umah aku , rupa-rupanya betul daah pukul 1:01 . HAHAHA . mule-2 aku nak abeskan conversation aku dengan orang tuhh , tapi mcg punye mcg sampailah aku menguap , pastu aku tengok jam , dah pukul 2pagi -.- ohhh , tidak ! last-2 aku tidur pukul 3pagi :P HOHOHO . tuhh pun tertido sendiri :P orang tuh mcg  , lansung dah tak sedar :) HAHAHA 


esuk paginye pulak , mama pulak kejut pukul 8pagi -__________- woahhh ! bengangnye :D mama tanye nak ikut mama tak ? aku tanye pegi mane ? then , mama jawab pegi beli pinggan mangkuk corelle kat damansara . aku kate "kalau pegi shopping baju tapelah jugak "then , mama kate memang lah nak pegi pun , lepas pegi damansara , kite pegilah mane-2 " aku pun , serba salah  sebab tengah ngantuk giler , tapi rugi pulak kalau tak ikot . then , aku pun bangun laah pegi siap-2 sume . lepastu kiteorang pun gerak pegi damansara dgn kawan mama.


daah sampai kat damansara pulak , perut aku dah masuk angin , so , pegi laah makan KFC yang berhampiran disitu . lepas habes makan , aku pun ikot laah mama aku memilih sakan pinggan mangkuk . HAHAHAHHAA :) aku rase dah berpuluh-pulih kali dah menguap kat sane . then , beli punye beli , akhirnya berakhir pun mak aku memilih && bayar :P lepastu , masuk kereta volkswagen polo , kawan mama kate laah dye nak pegi amek bag dye kat bags spa dekat times square . aku pun sudah menyorak keriangan sebab sane banyak baju :P HAHHA , ade hikmah jugak aku ikot :)))


sampai times square , terus beli macam-2 . HAHAHA . mama aku pun ape kurangnye :) dah habes beli sume dalam pukul 5 , then pegi satay station pulak sebab dah terlalu lapar , habes makan pukul 6:15 petang . sampai rumah , terus online . lepas tuh , aku ta larat nak tengok computer lame sangat , duduk depan tv pulak . secare tibe-2 nye telah terlelap PRINCESS ini :) HOHOHO . tidur sampai laah pukul 7:30 . mama pun kejut suruh solat :P habes solat terus *gedeboommm* hahah, dalam maksud laen  *TIDUR* 8:30 mama aku call tanye kenape tak turun . *padahal aku kat atas , mama kat bawah* then , aku nak sambung balek tidur , tapi tak boleh pulak , jadi bangun , online kejap . baring balek , tapi mata tak tutop-2 pun :P aku pun try laah ape yang aku beli tadi . try baju yang aku beli && aku beli pashmina , aku pun try melilit-lilit && hasilnya  di bawah :) aku tahu burok , kfinee , byeee ! HOHOHO .


* tak berape nak nampak sangat sebab pashmina dye colour hitam , buat apea nak tunjuk lebeh-2 , bukan korang nak tenung pun :P HOHOHOHO *

No comments:

Post a Comment