Monday, June 6, 2011

on holiday :)

ASSALAMUALAIKUM :)
lame sudah tak bukak blogger , hampir 2 minggu kot , HOHOHO . lame woahh ! biase laah aku bukannye full time blogger pun , kalau rase nak share something baru aku bukak :P HAHAH . dah semingu dah cuti skolah , aduhh -.- cepatnye ! tambah laah lagi 2 minggu pun okay lah , bukan apea , nanti keje skola bertimbun-timbun wehh ! HAHHA . lagi-lagi naek skolah nanti dapat kertas periksa ! hadouyy -____________-  harap-harap tadek fail *winkwink* cukup-2 makan pun , ALHAMDULILAH LAH :) Tapi aku harap nak straight A . HOHOHO ! harapan yang sangat tinggi tapi usaha ? mmm , hampeh sangat laah :P hahah. kbyeeeeee :*

No comments:

Post a Comment