Monday, June 6, 2011

purple glasses :)

HELLO :))))
hari ini , saya disini ingin membuat post tentangg -->  purple glasses :)
tadi aku nak buat album baru kat facebook . tengah syok-syok buat , aku tengok balek album-album  yang lame :P kelakar wehhh muke aku yang dulu :P  tapi aku baru perasan aku pernah pakai purple glasses laah :) HAHAHA . tapi tadeklaah macam  JUSTIN BIEBER punyerr :) my glasses just an ordinary glasses *winkwink* siapalah dirikuh ini , kalau bukan yang bernama PUTRI ZARIFAH SOFEA INI :) mengarut lagi sorang-2 . daah memang tuh je kerja yangg adea :) ngeeeeeee :'D



No comments:

Post a Comment