Tuesday, June 21, 2011

woiihh , nak mati kea ? -.-

hi , assalamualaikum :)

korang bace tittle mesti berlumba-lumba nak bace kan ? kdah diam . sbenarnye takde kene mengene pun dengan entri aku . ape ? nak marah ? ehh , belog aku sukahati aku laah :) ganas bukan ? okay tak ganas ehh ?  kau dah boleh duduk jauh dah dari aku :D  HAHAHA

 hello blogger :) aku rindu kat kau laah blogger , kau rindu aku tak ? mesti rindu kan ? ape tak rindu kat aku ? kfine . diam :D HAHA . menggedik pulak si puthree ariffin niehh , dahdah jangan layan si comel ni :) *alaa perasan beberape minit je pun bukan berjam-jam pun* okay , hari ini aku rase teramat -amat menjengkelkan , HAHA . tadek laah , aku tipu je laah . alaa , tipu siket jea , takboleh ehh ? kdah , diam.


sebenarnya sudah banyak yang terjadi pada hari ini yang bertarikh pada 21 jun 2011 . power tak bm aku , mesti kene dapat markah lebih ni. HAHAH. ktipu , kbyee . nak touching . alaaaaaaaa , nak merajuk sikit pun tak boleh kea ?  HAHAH . ye laah siapa laah diriku ini kan kalau bukan insan yang bernama putri zarifah sofea binti mohd ariffin . panjang tak name kite ? kau adea ? tkde  , diam . okay aku dah mula menjadi kejam . berhati-hati yea .HAHAHHAHAH *gelak yang amat mengerikan* gangster kan kan kan ? 



okayokay , let me serious for 2 seconds *tengok tuh , aku dah speaking london dahh , jangan sampai aku speaking bm :)) HAHAHA . okayokay , tadi kan , kite kan , pergi skolah kan . ehh , perlu kea kene ade kan kat blakang .  eyhh , biler aku nak serious betul-2 ni ? sampai esuk tak habes . okay , aku tipu .

tadi kan aku ade latihan kawad kat sekolah , mesti laah kat sekolah , kat mane lagi pulak kan ? -_____- tadi cuaca amat terik sekali  dan perut aku sangat kebulur dan muke sangat berubah , dari comel menjadi comel comel comel sangat :) HAHA . then , tadi ade favourite colour raii na na dekat blakang baju aku , ia sangat meng - annoying kan aku , naseb baek abang aku amek waktu balek , kau tahu tak sepatutnye perjalanan dari sekolah sampai rumah aku mengambil mase dalam 8minit kot kalau abang aku bawak , tapi tadi lebeh dari lebeh 15 menet jea . Ini semua disebabkan jammed di sekolah cina , jiran sebelah sekolaah aku laah :P



bytheway  , sweet tak mereka ? angguk jea kepala :) okay . 

okay dahh , aku post entri yang sangat berfaedah sekali  pada hari ini . okay , aku nak buat homework aku pulak , budak sekolah lagi laah wehh. HAHAHA . selepas itu aku nak makan . okay byeeeeee.


2 comments:

  1. FAV COLOUR AKU? MERAH? PFFTTT! ORANGE LAH WEHH!

    ReplyDelete
  2. weyyhh , kau niehh jangan bgtahu orglain tau :) diam-2 jea. :D

    ReplyDelete