Saturday, November 12, 2011

New post -..-

Hi , Assalamuaikum <3
Hi semuaaaaaaaaaaaaaaaaa, dah lama kite tak bukak belog kite. Awak mesti windu kite enn ? *kelipkelipmata* Dah , tkpyh nyorok-2kan perasaan tu xDD stiap malam awak call kite suruh update belog tapi kite buat muke omeeii jea. Well, muke kita macam Scha Alyahya laa xDDD Okay, lebih sangat perasan tuh putri. Hahaha. Yelaah, lagi-2 haters-2 kitaa. Kite adea satu tips for my haters, you're nothing to me. Just shut up and go away. Yes, GO AWAY FROM MY LIFE. In shortform, berambus. Sorry. Ehh, ramailaaa pulak pergi. k, I'm crying. Forever alone :') Huehue. Ehh, ade sorang lah yang tkpergi kat situ. Sorang-2 pun sorang laa, jum denga story kite. Ehh tak bukan bace story sayaa ;)) *macam pelik je bunyi* Tape, ignore kan je :P Disebabkan dah lama tak update kite nak story balek apa yangg kitee nak story asyik tak kesampaian -..-


Ehh , daha raye laah . Selamat Hari Raya semuaaaaaaaaa yang bace belog iteww Maaf Zahir dan Batin . Rasanya, belum terlambat lagi nak wish selamat hari raya kepada semua readers-2 belog. Maafkan segala salah silap sayaa walaupun tadek Harhar. Ye , kitaa tahuu memang awak banyak buat salah dgn kita. Tape-2 kite maafkan siket-2 okaay ? haha,. Kitee memaen jelaah . Zero-zero je laah ehh ? Mm , nanti boleh tak kitee nak raye umaah awaak ? bolehlah , bolehlah ? *sambil buat muka gedik* Weehuuuuuu. itew tauu memang itew gedik . Awak diam-2 jelaah Tengok dah merajuuk. Harhar.
Okayy, dah habes pun final exam dan rasa freedom kejap kot. Alhamdulilah jugak, result okay okay laah. Tadek failed lagi dan kite sesangat bersyukur. *pintal-pintal rambut* haha. OKaylaah nak magrib dah ni .  Jap, bukak nii -->http://twitter.com/puthree_ariffin dan follow ;)) Lepastu , kalau nak kita follow back, just mention to me :)
Byee, Assalamuaikum :)
                                                  kite kiri, kanan kitaa cousin kitee *.*

No comments:

Post a Comment